Lifestyle brand

Naast dat we druk bezig zijn met het maken van de nieuwe collectie van 20BO, willen we graag de rol als duurzaamheidsadviseur op ons nemen. We willen allemaal ons steentje bijdragen voor een betere leefomgeving maar weten vaak niet hoe we dat stap voor stap kunnen doen. Op zoek naar inspiratie? Lees onze blogs! In de webshop bieden we diverse duurzame producten die aansluiten bij de 20BO lifestyle.

20BO Boetiek

“Luxe en exclusiviteit staat centraal”

Kom gezellig langs en neem een kijkje hoe jouw unieke kledingstuk wordt geproduceerd onder het genot van een heerlijk lokaal hapje en drankje. Benieuwd? Check onze event pagina.

De 20BO collecties zijn ontworpen en geproduceerd in ons eigen atelier in textielstad Tilburg. Wij hechten veel waarden aan onze lokale productie. Zo hebben we de kwaliteit letterlijk in onze eigen handen. Daarnaast bieden we transparantie en nodigen we je graag uit in onze 20BO Boetiek waarbij beleving en een kijkje in ons atelier centraal staat.

Op sociaal vlak zorgen we dat ieder 20BO teamlid zichzelf kan ontwikkelen en zijn of haar passie kan uitvoeren. Nog meer voordelen van lokaal produceren: vermindering van de CO2 uitstoot, we kunnen direct inspelen op de behoeften van onze klanten, geen overschotten door on-demand productie en kunnen het kledingstuk customizen voor jou!

De 20BO collectie items zijn limited editons. Deze designs worden het gehele jaar door ontwikkeld en we produceren maar een aantal dezelfde items. Voor de optimale pasvorm nodigen we je graag uit in de 20BO Boetiek in Tilburg.

20BO Official
Lifestylebrand

Duurzame stoffen en de 20BO stoffenwinkel

De materialen worden met zorg uitgekozen en zijn ten alle tijden duurzaam. Er wordt veel gewerkt met gerecyclede stoffen en stoffen met biologisch duurzaamheidskeurmerken. Bij ieder kledingstuk staat een uitgebreide materiaalbeschrijving, te zien in onze webshop.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedere gepassioneerde maker aan de slag gaat met duurzame stoffen. Wij maken dit daarom toegankelijk voor iedereen! Neem een kijkje in onze webshop waar we een ruime keuze hebben aan duurzame stoffen.

Innovatie

We hebben grote dromen en zetten onszelf hier meer dan 100% voor in. Vanuit oudsher is Tilburg een textielstad. Helaas is hier bijna niets van overgebleven en hebben vele bedrijven hun productie verplaatst naar de andere kant van de wereld. Waarom? Om op te kunnen boksen tegen de concurrentie is het van belang voor zo weinig mogelijk geld te kunnen produceren. Hier staat 20BO niet achter en wij willen de maakindustrie terugbrengen naar Nederland. Met verschillende partijen zitten we om de tafel hoe we dit kunnen realiseren. Helaas kunnen we hier nog niet te veel over loslaten, maar we houden u graag op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door middel van technologie zijn we de mogelijkheden aan het bekijken om te kunnen opschalen. Zo zijn we bijvoorbeeld aan het kijken om via 3D printen on-demand kleding en accessoires te kunnen printen. De eerste stappen hierin zijn gemaakt.

Door deze innovatieve mogelijkheden wordt trendwatching op mega-, macro- en microniveau in kaart gebracht en toegepast in de 20BO concepten.

 

Innovatie

Socials & Contact

Inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Shopping Cart
Scroll naar top
×